ARTIKELARKIVET

Här hittar ni texter ur gamla nummer av Kapten Stofil och fanzinet Stupido återgivna i faksmil …

KLICKA PÅ BILDEN AV ARTIKELN FÖR ATT LÄSA — ELLER HÖGERKLICKA OCH SPARA PDF-FILEN TILL DATOR ELLER LÄSPLATTA …

Astadrag

Martin Kristensons artikel om människan, myten, mysteriet Asta Gustafsson (ur Kapten Stofil 39-40, 2011.)

Ynfdragare

Martin Kristensons artikel om porrserier i allmänhet och Leif Gösta Darling Rundquist, James Fjongs andliga fader, i synnerhet (ur Kapten Stofil 38, 2011) — inklusive den exklusiva intervjun med LGDR, gjord av Martin och Fredrik af Trampe.

4 tankar om “ARTIKELARKIVET

  1. Gustaf G oktober 27, 2013 kl. 8:58 e m Reply

    Asta Gustafsson var på tapeten på Johnny Bode-sällskapets möte den 26/10, när bibliotekarien Hjalte Strandén föreläste om märkliga skandalböcker från 1960-talet, däribland ”Sadistiskt övergrepp del 1 & 2”, som Asta G falskeligen påstods ha skrivit. Hjalte talade även om Ragnar Åslunds minst sagt märkliga ljugbok ”Svenska bordeller” från 1967, ett verk och en man som borde vara ett givet ämne för en framtida Stupidoartikel!

    (Kan för övrigt tillägga att det är tack vare Stupido som Johnny Bode-sällskapet finns. Er artikel var det första jag läste om Bode, vilket i sin tur fick mig att gå vidare till Ingmar Norléns böcker. Senare lånade jag ut ”Jakten på Johnny Bode – skandalernas man” till min vän Fredrik Sjöberg. Han tyckte det var det roligaste han någonsin läst och övertalade mig om att vi borde starta ett sällskap. Resten är, som man säger, historia.)

  2. […] jag tipsade om av Martin Kristenson. Testa en bättre sida än den jag tipsade om förut på Stupidonyheter med artikeln i faksimil från Kapten Stofil nr 39-40/2011 som blev det sista innan tidskriften […]

Lämna en kommentar